YDA Söğütözü Residence satışları devam ediyor

YDA Söğütözü Residence

YDA Söğütözü Residence ve Offices konsepti ile konut ve ofis alanları barındıran bir yatırım projesidir. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Bortor Turizm İnşaat Tic. Ltd. Şti. ortak girişiminde hayata geçirilmektedir. 9 bloktan oluşan projede 334 adet daire ve ofis alanları mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Residences & Offices konseptine sahip projede 9 blok yer almaktadır. Konut blokları inşaat alanı 144.000 metrekare olup, toplam kapalı inşaat alanı 368.700 metrekaredir. Ofisler ise 224.700 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Ayrıca toplam 334 adet daire konumlandırılmıştır. Bu dairelerin 284 tanesi 4 artı 1, 37 tanesi 5 artı 1, 3 tanesi suit-birleşik daire ve 9 tanesi dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 235 ile 252 metrekare arasında değişmektedir. 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 302 metrekaredir. 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 475 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 619 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte sitede süpermarket, spor ve spa merkezi restoran ve kafeler yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

YDA Söğütözü Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Söğütözü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Ankara’nın en önemli ulaşım arterlerinin ortasında yer almaktadır. Toplu taşıma ve metroya yakın konumda yer almaktadır.

YDA Söğütözü Residence projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesinde teslimler hemen yapılmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 312 250 10 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…