AS 20 Maslak fiyat bilgisi

as 20 maslak

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Sarıyer ilçesine bağlı Maslak’ta AS Yapı tarafından yapılan AS 20 Maslak konut projesi, toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor.

Toplam118 daireden meydana gelen projede mağaza tipi dükkânlar da var. Proje, 12 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede sadece 1+1 tipteki daireler mevcut durumda. Projedeki konutların büyüklükleri ise 77 metrekare ila 79 metrekare arasında yer alıyor.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

AS 20 Maslak projesi ödeme seçenekleri

Projedeki konutlar, 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı ise 800 bin lira olarak belirlendi. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

AS 20 Maslak projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede kapalı otopark, TV lounge odası, lobi, teras kafe, güneşlenme terası ve kameralı güvenlik gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Jeneratörlü ve su depolu olan projede asansör de var. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede yaşayanlara kesintisiz enerji olanağı da veriliyor.

Dış mimaride aynalı geniş camların yer aldığı proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi çekiyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Projenin konumu neresi?

Proje, Avrupa yakasının en değerli bölgelerinden Maslak’ta yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir konumda. Proje, otobüs ve metroya yakın bir yerde. Karma proje, E-80 otoyoluna da 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yakın bir noktada yer alan projeden bankalara ve restoranlara yürüyerek ulaşabilme olanağı var.

AS 20 Maslak karma projesi, Maslak Mahallesi, Söğüt Sokak, Sarıyer / İstanbul adresinde yükseliyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 444 4 314 numaralı telefondan ulaşılıyor.