Motto Teras Bahçe banka kredisine uygun

motto teras bahce

Konya iline bağlı bulunan Selçuklu ilçesinde Motto Teras Bahçe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Somuncu Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje konut bloklarından meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 36 bin 118 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Motto Teras Bahçe projesi bünyesinde 132 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Motto Teras Bahçe projesinde bulunan konutlar altı farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 6+1’e kadar farklılık gösterecek daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 104 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Motto Teras Bahçe projesinde bulunan 3+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 600 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede bulunan konutların tümü banka kredisine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Motto Teras Bahçe projesinde bulunan konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan konutlar Selçuk Mahallesi, Hisarönü Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 9 766