Casa Marie Trabzon fiyat

casa marie trabzon

Trabzon iline bağlı olan Of ilçesinde Casa Marie Trabzon projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Muzaffer İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl sonuna doğru alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje alıcıların ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje sekiz konut bloğundan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar 150 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Söz konusu projede yer alan konutlar Kardelen Sokak No:7’de konumlandırılmış durumda. Casa Marie Trabzon projesi Sulaklı Mahallesi’nde yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Casa Marie Trabzon projesinde yer alan konutlar dört farklı daire tipinde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 149 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Casa Marie Trabzon projesinde bulunan 1+1 daire tipindeki konutlar 280 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Proje kapsamında hayata geçirilecek olan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 300 bin TL ile 380 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlar ile alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 dairelerin fiyatları ise 330 bin TL’den başlıyor. En yüksek 3+1 konut fiyatı 550 bin TL olarak belirlenmiş vaziyette. Casa Marie Trabzon projesindeki 4+1 konutların fiyatları ise 700 bin TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların 2019 yılının Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0462 771 55 77