Alesta Yalova ödeme planı

alesta yalova

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde, Marmara Denizi’ne sıfır konumda, Uysal İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Alesta Yalova konut projesi, toplam 5 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 2 adet blokta toplam 88 adet daireden oluşan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 111, 115, 131 ve 138 metrekare büyüklüklere sahipken 3+1 tipteki daireler ise 175 ila 236 metrekarelik dubleks tipteki dairelerden oluşuyor.

Panoramik deniz manzarasıyla dikkat çeken konut projesinde, bahçe kullanım özellikli daireler de yer alıyor.

Alesta Yalova konut projesi ödeme seçenekleri

Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 950 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki bütün dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Kaba inşaatı biten Alesta Yalova konut projesinde, ipotek kredisi programından faydalanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak da daire sahibi olunabiliyor.

Konut projesinin site özellikleri

Nefis bir deniz manzarasına sahip olan konut projesinin kendisine ait 150 metrelik özel kum plajı da mevcut durumda. Asansörü bulunan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi tercih edildi.

4 katlı ve 5 katlı bloklar hâlinde hayata geçirilen konut projesinde; güvenlik, kameralı güvenlik ve açık yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Topçular Feribot iskelesine 3 kilometre, Yalova merkeze 7 kilometre, Termal Kaplıca bölgesine 20 kilometre, hastane ve alışveriş merkezlerine ise 3 kilometre uzaklıkta yükselen Alesta Yalova konut projesi, Siteler Mah. Gazi Abdullar Erbaş Cad. No: 277A/1 Çiftlikköy/Yalova adresinde konumlanıyor.

Konut projesi; Osmangazi Köprüsü’yle İstanbul’a 30 dakika, Kocaeli’ye 45 dakika, Bursa’ya ise yaklaşık 40 dakika uzaklıkta.

Konut projesi ile ilgili bütün bilgilere 0226 813 19 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilme şansı mevcut.