Life Park Taşdelen Residence

Life Park Taşdelen Residence gerek proje halindeyken, gerekse inşaatı sürerken gereksinim duyduğunuz özellikler göz önünde bulundurularak mükemmel ayrıntılarla donatıldı.

Dairelerde rahatınız, güvenliğiniz ve keyfiniz için her şey düşünülmüş durumda. Daire duvarları özel sistemlerle sese karşı yalıtılıyor. Böylece çevrenizdeki dairelerden gelebilecek sesler engellenmiş oluyor. Pencerelerde ısı cam kullanılarak mükemmel bir ısı yalıtımı sağlanıyor. Enerji ve zaman kaybetmeyin diye çevre parktan dairenize asansörle ulaşabilirsiniz.

Dairelerde ayrıca merkezi TV-UYDU sistemi sizi bekliyor. Mutfak, salon ve yatak odalarında TV bağlantıları sayesinde hiçbir bağlantı gerektirmeden Tv kanalları da televizyonunuzun bağlanabilir böylece evinizde, dışarıda oynayan çocuğunuzu görebilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz.

Kapalı Havuz-Sauna-Buhar Odası-Fitness Salonu ile keyifli zamanlarınızı Life Park Taşdelen de geçirebilirsiniz.Şehrin içinde tatil yapmak için Life Park Taşdelen size gerekli tüm imkanları sunuyor.

İHTİYACINIZA GÖRE DAİRELER
İhtiyacınız olan herşeyin olduğu gereksiz lüksten ve masrafların arındırılmış uygun fiyatla dairelerden oluşan Life Park Taşdelen Residence de farklı tiplerde 1+1,2+1 bulunuyor. Ev almak özellikle ülkemizde herkezin ortak hayali.

Bu hayali gerçekleştirebilmeniz için Life Park Taşdelen Residence, ülkemizin özel şartları düşünülerek projelendirildi. Salonlar ve mutfaklar geniş ve kullanışlı yapılarıyla dikkat çekiyor. Evde kullanılan her malzeme dikkatle seçiliyor.

Tabandan tavana kaliteli malzemeler yer veriliyor. Hayatınıza Farklı bir boyut katacak Life Park Taşdelen Residence her ayrıntısıyla “İYİ Kİ ALMIŞIM”dedirtiriyor’

Projenin %70’i yeşil alan olarak tasarlanıyor. Doğayla dost Life Park Taşdelen Residence yüzme havuzuyla iç içe bir yaşam sunuyor

SİTE ÖZELLİKLERİ
1 – 24 Saat Güvenlik
2 – Jeneratör
3 – Dinlenme Alanları
4 – Yüzme Havuzu
5 – Kumandalı Kapalı Otopark
6 – Oyun Park Alanı
7 – Misafir İçin Park

BİNA ÖZELLİKLERİ
1 – Dış Cephe Tuğla Üzeri Isı Yalıtımlı Mantolama Silikon Esaslı Boya
2 – Çift asansör (Hız kontrollü otomatik kapılı)
3 – Her Katta Yangın Söndürme Tertibatı
4 – Su Deposu ve Hidrafor*
5 – Paratoner**
6 – Daireler Kaçak Akım Rolesi
7- Toplantı Salonu
8 – Depo
9 – Sığınak
10 – Binaların Etrafına Drenaj Sistemi**
11 – Yangın Merdiveni