Carrefour Bursa AVM marka karmasını güçlendiriyor

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımı ve bünyesinde bulundurduğu güçlü markalar ile ziyaretçilerine kaliteli ve keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor.

Ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak için sürekli kendini yenileyen, müşteri odaklı yaklaşımı ve gücüne güç katan yeni markaları ile Carrefour Bursa AVM, tüm alışverişlerinizde renkli ve keyifli bir sezon sunuyor.

Yerli ve yabancı bir çok markaya tek çatı altında kolayca ulaşım sağlayan Carrefour Bursa AVM, bünyesine katılan Roman, Greyder, Adidas Kids, Mac, Golden Rose ve Dry Center mağazalarıyla alışverişi keyfe dönüştürüyor.

Carrefour Bursa AVM ziyaretçileri, zarifliği ve şıklığı ön plana çıkaran özgün modellerin adresi Roman’da sezonun trendlerini yakalarken, sağlamlık, kalite ve dinamizmle özdeşleşen, ailenin hemen her bireyi için ürünler sunan, en çok da gençlerin dilinden anlayan popüler marka Greyder ile alışverişin keyfini çıkartıyorlar. Çocuklara ve bebeklere özel birbirinden rahat ve renkli spor giyim ürünleri ile Adidas Kids mağazası, modayı yakından takip etmek isteyen minikleri bekliyor.

Carrefour Bursa AVM’de hizmet vermeye başlayan kozmetik sektörünün öncü markaları Mac ve Golden Rose güzelliğine ve dış görünüşüne özen gösteren bakımlı bayanları renkli dünyası ile buluşturuyor.

Carrefour Bursa AVM yeni katında yer alan Toyzz Shop, Shumix, Linens, Korkmaz, Esteslim, Mac Fit Spor Salonu ve Tatil.com markalarıyla değerli müşterilerine tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında sunmaya devam ediyor.

Carrefour Bursa AVM ziyaretçileri yüzlerce seçkin markadan tek çatı altında alışveriş yaparken, aynı zamanda kazanıyor. Alışverişlerine shop&win kart ile puan yükletip, biriken para puanları ile bedava alışverişin keyfini yaşarken aynı zamanda shop&win kart sürpriz kampanyalarından yararlanma fırsatını yakalıyorlar.

Açılışından bu yana her dönem çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatan Carrefour Bursa AVM’nin dikkat çekici ve eğlenceli etkinlikleri tüm hızı ile yeni alışveriş sezonunda da devam edecek.