Terra Ataşehir’de fiyatlar 134 bin TL’den başlıyor

Ataşehir’de önemli bir kentsel dönüşüm projesi olan Terra Ataşehir, eski yapıların yıkım işlemlerini başlattı.

Şantiye alanında düzenlenen törenle yıkım işlemleri başlarken, Kent Art İnşaat önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Terra Ataşehir’de yıkım çalışmaları hız kazanırken, dünyanın en özel şehirlerinden İstanbul’un daha iyi ve daha güzele layık olan yolculuğunda kentsel dönüşümün örneklerinden birini hayata geçiriyor.

Bilhassa mimarisi ve donatısı ile özellikler sunan Terra Ataşehir, sembolik bir proje oluştururken 40 milyon TL’lik bir yatırım ile yükselecek. Önemli bir cazibe merkezi olarak 27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede 210 konut dışında 3100 metrekare ticari alan inşaatı yapılacak.

Teslimatlar 2015 Haziran ayında yapılacak ve proje içerisinde stüdyo daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 Penthouse daireler bulunacak. Kentsel dönüşüm nedeniyle %1 KDV avantajı sunan projede alternatif ödeme planları ile %25’i peşin kalan kısım 40 aya kadar sıfır faizle ödenebilecek. 42 metrekare ile 248 metrekare arasında değişen daireler 134 bin TL’den başlamak üzere yeni yeni lanse edilmesine rağmen 65 daire için rezervasyon yapıldığı da belirtiliyor.

Tel: 0216 594 83 66