Bağçeşme Premium satışları devam ediyor

Bağçeşme Premium

Bağçeşme Premium projesi Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan modern bir konut projesidir. Üstelik bu proje Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.195 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen A blok 14 daire, B blok 11 daire olmak üzere toplam 25 daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zincirlikuyu İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje 2.195 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde A blok 14 daire, B blok 11 daire olmak üzere toplam 25 daire yer almaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Bu sitede, konut sakinlerinin güvenliği için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca, araçlarınızı park edebilmeniz için her daire için bir adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar arasında açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Bu konut projesi, birçok özelliğe sahip bir site içermektedir. Örneğin, 8 kişilik asansör, site içi ışıklandırma, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi özellikler sunulmaktadır. Aynı zamanda, daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır ve kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmaktadır. Üstelik, konutlarda görüntülü intercom sistemi de mevcuttur. Mutfaklar, ankastre mutfak setleri ile donatılmıştır. Tercih edilen tasarıma göre Mdf gövdeli, akrilik kapaklı ve granit tezgahlı mutfaklar yapılmaktadır. Konutlarda, laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra salon ve mutfakta, enerji tasarruflu LED ışıklandırma kullanılmıştır.

Bağçeşme Premium konumu hakkında

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Orhan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutlar, şehir merkezine yakın bir konumda bulunmakta ve doğal park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları bulunmaktadır. Sağlık konusunda ise, hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları da mevcuttur. Konutların bulunduğu bölgede otobüs durakları da oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Bağçeşme Premium fiyatları ne kadardır?

Bağçeşme Premium projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 27 08 veya 0 (532) 611 52 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…