Mavera Residence Başakşehir satışları devam ediyor

Mavera Residence

Mavera Residence Başakşehir projesi gün geçtikçe değeri yükselen bir bölgede inşa edilmektedir. İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer alan proje Makro İnşaat ve Ak Yapı İş Ortaklığı ile birlikte hayata geçirilmektedir. 14 dönümlük alan üzerinde 2 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bu bloklarda ise 309 adet 1 artı 1, 176 adet 2 artı 1 daire mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Makro İnşaat ve Ak Yapı İş Ortaklığı yaşama geçirilen proje 14 dönüm alan üzerinde inşa edilmektedir. 2 adet blok bulunmaktadır. Proje kapsamında 9 katlı olmak üzere bitişik nizamlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise 309 adet 1 artı 1, 176 adet 2 artı 1 daire mevcuttur. Bununla birlikte proje içerisinde ticari üniteler de yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 40 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 61 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna, buhar odası ve fitness salonu yer almaktadır. Dış donanımlar içerisinde asansör ve jeneratör gibi özellikler bulunmaktadır. Her dairede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, Hilton lavabo, duşakabin, klima, çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Mavera Residence Başakşehir konumu hakkında

Değerli lokasyonu ile dikkat çeken proje İstanbul’un Başakşehir İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Avrupa’nın en büyük Şehir Hastanesi’nin hemen yanında yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi ve market bulunmaktadır. Halkalı-Yeni Havalimanı Metrosuna 5 dakika uzaklıktadır. Üstelik 3. Köprü bağlantı yollarına 5 dakika uzaklıktadır. Otobüs durakları ise yakın mesafede yer almaktadır.

Mavera Residence Başakşehir fiyatları ne kadardır?

Mavera Residence Başakşehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik şirket içi ödeme planı oluşturulmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(212) 659 27 02 veya 0(537) 263 87 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…