Grand Doruk Lights of The City satışları devam ediyor

Grand Doruk Lights of The City

Grand Doruk Lights of The City projesi Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yer alan konumu ile sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje Akar İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Sitede 3 blok olmak üzere toplam 33 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1, 4 artı 1 ve 7 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 4 katlı 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 33 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 7 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 ile 152 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 203 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 375 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, sauna ve spor odası gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Üstelik peyzaj düzenlemesi ve süs havuzu yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Dairelerin her birinde akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Ayrıca çelik kapı açma-kapama, su kontrolü ve kombi kontrolü cep telefonuna entegrelidir. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu sistem mevcuttur. Ankastre mutfak seti, set üstü ocak, giyinme odası, kiler, spot aydınlatma, teras ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede ebeveyn banyosu, duşakabin ve jakuzi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Grand Doruk Lights of The City konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Karesi İlçesi 2. Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ve şehir manzarasına sahip olan bu proje konumu ve yeni yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Üstelik özel okullar bölgesine yakın konumda yer almaktadır.

Grand Doruk Lights of The City fiyatları ne kadar?

Grand Doruk Lights of The City projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca araç takası değerlendirilen projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 375 metrekare olan 7 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte söz konusu projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 daire seçeneklerinin satışları da devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 168 61 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…