Şengöz Apartmanı Güzelçamlı lansmana özel fiyatlarla satışta

Proje resmi yok

Şengöz Apartmanı projesinde ön satışlar başlamış olup modern yaşam fırsatları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Enar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yatay mimari ile tasarlanmış proje kapsamında 24 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Enar İnşaat imzası taşıyan projede yatay mimari ile inşa edilmiş 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 24 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, su deposu, merkezi uydu sistemi ile çevre ve duvar aydınlatma sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Her daire için ayrı ayrı kat kalorifer sistemi alt yapısı yer almaktadır. Daire giriş kapıları TSE’li yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda modern tasarımlı, akrilik kapaklı mutfak dolapları yer almaktadır. Banyolarda asma tavan ve gömme rezervuar ile modern seramik uygulamaları yapılmaktadır. Ayrıca temperli, sürgülü cam duşakabin ve Hilton banyo dolabı yer almaktadır. Asma tavan ve led uygulamaları yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Şengöz Apartmanı konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik toplu taşıma araçlarına, eczane, sağlık ocağı, semt pazarı ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

Şengöz Apartmanı fiyatları ne kadar?

Şengöz Apartmanı projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Bununla birlikte kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. Söz konusu projedeki daireler başlangıç fiyatı olarak 1.950.000 TL olarak belirlenmiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…