Maskon Park Rezidans satışları devam ediyor

Proje resmi yok

Maskon Park Rezidans projesi modern yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Maskon Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 artı 2 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 7 artı 2 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 400 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; hamam, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve fitness salonu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. 70 metrekarelik teras alanı yer almaktadır.

Maskon Park Rezidans konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Yamaçtepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konutlar doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde belediye, cami, hastane, eczane ve üniversite mevcuttur.

Maskon Park Rezidans projesinde brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (344) 215 22 50 veya 0 (533) 819 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…