Işıltılı Evler Sancaktepe satışa sunuldu

Işıltılı Evler Sancaktepe

Işıltılı Evler Sancaktepe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Sancaktepe İlçesinde yükselen Başkentim Yapı Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Sancaktepe İlçesi Abdurrahmangazi Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Işıltılı Evler Sancaktepe daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağı bir arada sunulmaktadır.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede yüzme havuzu, snack bar, dinlenme alanları, oyun sahaları, 7/24 güvenlik, özel site yöneyimi ve daha pek çok hizmetler de sunulmaktadır. İstanbul Sancaktepe konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında bulunan 3 blokta toplam 77 adet daireye yer verilmiştir. Ayrıca proje kapsamında dairelerin yanı sıra 6 adet ticari birim de yer almaktadır.

Işıltılı Evler Sancaktepe Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi üzerinde yükselmektedir. Proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Bu kapsamda satışları devam eden;

105 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 750 bin TL,

130 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 676 36 86 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…