Didim Yamaç Villaları satışları devam ediyor

Didim Yamaç Villaları

Didim Yamaç Villaları projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Has Karaarslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 220 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için müstakil otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yürüyüş alanları ve geniş bahçe alanları yer almaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Üstelik yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Didim Yamaç Villaları nerede yer alıyor?

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup full deniz manzarası ile doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır.

Didim Yamaç Villaları fiyatları ne kadardır?

Didim Yamaç Villaları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL ile 4.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 075 83 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Haber kaynağı için tıklayınız…