Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi hemen teslim

suna nuri comu is ve alisveris merkezi

Adana’nın Seyhan ilçesinde Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Yıldırım Proje İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da inşa edilmiş durumda. Bu sayede söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da hitap ediyor. Söz konusu olan proje toplamda 7 bin 80 metrekarelik arsa alanında yükseldi. Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi projesi bünyesinde 163 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi projesinde bulunan ofis ve dükkanların büyüklükleri 63 metrekareden başlıyor. En büyük ofis ve dükkan ise 110 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan ofis ve dükkanlar, büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi projesinde yer alan konutların fiyatları 445 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki en yüksek ofis ve dükkan fiyatı ise 760 bin TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Ziyapaşa Bulvarı’nda inşa edildi. Sunar Nuri Çomu İş ve Alışveriş Merkezi projesi 61027 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0322 453 13 40 – 453 13 80