Gala Batıkent’te banka kredisiyle ödeme

Gala Batikent

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Kızıltoprak Gayrimenkul inşaat şirketi tarafından inşa edilen Gala Batıkent konut projesi, toplam 1675 adet daireden oluşuyor.

13 katlı blokların yer aldığı projede toplam 17 konut bloğu mevcut. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler, 48 metrekare ila 57 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak hayata geçirildi. Projedeki 2+1 tipteki daireler ise 68 metrekare ila 78 metrekare arasında büyüklüklerde alıcıya sunuldu.

Konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Gala Batıkent konut projesi ödeme planı

Projedeki 1+1 tipteki daireler 189 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler ise 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor.

Gala Batıkent konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede çocuk oyun parkı, botanik parkı, süs havuzu, kameriye, kaykay ve bisiklet parkuru, kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, fitness salonu, pilates salonu, masa tenisi, bilardo, mini golf sahası, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatılar yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin konumu neresi?

Merkezi bir konuma sahip durumdaki konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada inşa ediliyor. Proje hastanelere ve alışveriş merkezlerine de yakın bulunuyor.

Gala Batıkent konut projesi, Ergazi Batı Sitesi Mah. Cengiz Aytmatov Cad. No: 19 Yenimahalle/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 4 399 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.