Rengi Antalya’da ödeme seçenekleri

Rengi Antalya

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Karaarslan İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 8 adet konut bloğundan oluşuyor.

28 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede, 426 adet daire var. 12 de ticari alanın yer aldığı projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut.

Konut büyüklüklerinin 83,5 metrekare ila 144 metrekare arasında olduğu konut projesinin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Projenin yüzde 44’ü sahiplerine teslim edildi.

Rengi Antalya projesi ödeme seçenekleri

Projedeki 1+1 tipteki daireler 290 bin TL’den, projedeki 2+1 tipteki daireler 390 bin TL’den ve projedeki 3+1 tipteki daireler ise 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede liste fiyatı üzerinden yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için 12 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirimden yararlanılıyor. Bankalardan yüzde 0,98 oranıyla konut kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark ve süs havuzu mevcut durumda.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de uygulandı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde hayata geçiriliyor. Konut projesi ile ilgili bilgilere numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.