Avangart İstanbul’da vade farksız taksitle ödeme

Avangart Istanbul

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Sarıyer ilçesine bağlı Seyrantepe’de, Gül Proje inşaat şirketi tarafından inşa edilen Avangart İstanbul konut projesi, toplam 36 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 8 blokta toplam 935 adet daire ve 22 adet de dükkan var. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor.

Konut büyüklüklerinin 45 metrekare ila 214 metrekare arasında olduğu daire projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Avangart İstanbul konut projesi ödeme seçenekleri

Projedeki 1+0 tipteki daireler 747 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 1+1 tipteki daireler 932 bin 550 TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 446 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 2 milyon 325 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 3 milyon 134 bin TL ila 5 milyon 549 bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinde yüzde 40 peşinat verip kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit yapabilme olanağı var.

Avangart İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, yangın merdiveni ve asansör de mevcut. Yük asansörü ve paratonerin de yer aldığı projede ısınma sisemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Merkezi bir konumda hayata geçirilen konut projesi, Türk Telekom Arena Stadyumu’na komşu konumda bulunuyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne sadece birkaç dakika mesafedeki Avangart İstanbul konut projesi, Ayazağa Mah. Cendere Cad. 112A Seyrantepe-Sarıyer/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0212 289 85 85