Baharyaka Eyüpsultan fiyat bilgisi

Baharyaka Eyupsultan

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Eyüp ilçesinde, Kuyaş Gayrimenkul ve Büyük Artı İnşaat tarafından inşa edilen Baharyaka Eyüpsultan konut projesi, toplam 20 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

650 konutun yer aldığı projede; 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. 8 bloktan oluşan projedeki konutların büyüklükleri, 103 metrekare ila 500 metrekare arasında yer alıyor. Projedeki büyük metrekarelere sahip daireler aynı zamanda bahçe kullanım alanına da sahip durumda bulunacak.

Yüzde 16’sı satılmış durumdaki projenin Ekim 2021 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 759 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede yüzde 15 peşinat verip kalan konut bedelini 48 ay vadelendirebilme olanağı mevcut.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Haliç manzarasına sahip olan projede, asansör de yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki projede intercom sistemi de var. Split klimalı projede duşakabin ve balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştiriliyor. Proje, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi, nefis Haliç manzarası ile de beğeniliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Haliç manzarasına sahip konut projesi, Eski Bahariye Sitesi üzerinde yer alıyor. Proje, oldukça merkezi bir noktada ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir konumda.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi, Bahariye Sitesi, Düğmeciler Mah. 34055 Eyüp/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0850 640 04 14 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.