Royal Bademli ödeme planı

royal bademli

CNS Yapı firmasının imzası ile Royal Bademli projesi Bursa ilinin Bademli Mahallesi’nde hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Mudanya ilçesinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu yönü ile oldukça ilgi gören proje modern mimarisi ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan proje zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bahsi geçen konutlar, beklemek istemeyen alıcıların da dikkatini çekiyor.

Royal Bademli projesi villalardan meydana geliyor. Toplamda 4 bin 275 metrekarelik arsa alanında yükselmiş olan proje bünyesinde sekiz adet villa barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş olan projedeki konutlar hemen teslim durumunda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan villalar tek bir konut tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek plandan oluşuyor. Projede bulunan villaların tümü 4+1 konut tipinde inşa edildi. Royal Bademli projesindeki 4+1 konut tipindeki villaların büyüklükleri ise 428 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda. Villalar dubleks olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları 1 milyon 660 bin TL’den başlıyor. Royal Bademli projesinde bulunan 4+1 villaların en yüksek fiyatı ise 1 milyon 990 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projeden yüzde 40 peşinat ile kalan konut ücreti için şirket bünyesinde 24 ay vadelendirme ile konut sahibi olabilirsiniz. Royal Bademli projesinde bulunan konutlara sahip olmak için ayrıca yüzde 50 peşinatın sonrasında kalan yüzde 50’lik konut ücreti için banka kredisi kullanmak mümkün.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0224 241 66 11