Colorist Panorama ödeme planı

Colorist panorama

İstanbul’un Şile ilçesinde, CRF Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama konut projesi, toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

42 konuttan meydana gelen konut projesinde toplam 6 blok bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 65 metrekare ila 115 metrekare arasında değiştiği konut projesinin Temmuz 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projedeki 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare olarak tasarlandı.

Colorist Panorama konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 230 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 430 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Projede yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için 60 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Colorist Panorama konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kafe, basketbol sahası, voleybol sahası, şelale, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projedeki konutlar; normal, bahçeli ve teraslı olarak tasarlanıyor. Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesindeki tüm dairelerden denizi görebilmek mümkün.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça sakin bir bölgede hayata geçiriliyor. Proje, Işık Üniversitesi’ne 1 kilometre uzaklıkta, yeni yapılacak olan Şile Devlet Hastanesi’ne ise komşu konumda yer alıyor. Proje, Şile otobanına da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor.

Colorist Panorama konut projesi, 34980 Şile/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0850 532 00 60 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.