Payidar Taşdelen nerede

payidar tasdelen

UKS Grup firmasının imzası ile Payidar Taşdelen projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Çekmeköy ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin teslimlerine sayılı günler kaldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Payidar Taşdelen projesi toplamda 6 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bahsi geçen proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Önümüzdeki ay tamamlanması planlanan proje bünyesinde 144 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan konutlar merkezi konumu ile de dikkat çekiyor. Payidar Taşdelen projesi Taşdelen Mahallesi, Motif Sokak No:18A’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Payidar Taşdelen projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 55 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 338 bin TL ile 466 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Payidar Taşdelen projesindeki 3+1 konutların fiyatları ise 732 bin TL’den başlıyor.

Söz konusu olan projede kişiye özel ödeme imkanları sunuluyor. Bahsi geçen projede peşin ödemelerin yanı sıra 24 aya varan taksitlendirmeler mümkün.

Konutların 2019 yılının Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0530 240 31 20