Rengi Antalya nerede

Rengi Antalya

Antalya ilinin Döşemealtı ilçesinde Rengi Antalya projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Karaarslan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen konutların çalışmalarının bu sonbaharda tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu olan proje toplamda sekiz bloktan meydana geliyor. Rengi Antalya projesi bünyesinde 426 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Bahsi  geçen proje toplamda 28 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Rengi Antalya projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Projede yer alan en büyük konut ise 144 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Rengi Antalya projesindeki 1+1 konutların fiyatları 265 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 350 bin TL. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutlar ise 450 bin TL olarak belrilenen fiyatları ile satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Çıplaklı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Rengi Antalya projesindeki konutlar Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No:3’te yer alıyor.

Konutların 2019 Ekim’de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0242 421 40 42