Infinity of Yalıkavak krediye uygun

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak’ta, Concept Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Infinity of Yalıkavak projesi, toplam 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde toplam 5 adet tripleks villa yer alıyor. Villaların hepsinin 750 metrekarelik bahçesi bulunuyor. Villaların her biri 750 metrekare büyüklükte tasarlandı. 6+1 tipte olarak tasarlanan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Infinity of Yalıkavak projesi fiyat listesi

Konut projesindeki villaların fiyatları, 8 milyon TL ila 8 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projedeki villalara banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 60’ı sahiplerine teslim edildi.

Infinity of Yalıkavak konut projesi sosyal donatı olanakları

Villa projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör de mevcut. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede, jakuzi ve şömine de var. Teras ve balkonlu projede her villanın kendine özel yüzme havuzu bulunuyor. Villaların üst katında sadece ebeveynlere özel, jakuzili ve 150 metrekare ekstra bahçeli teras alanı mevcut durumda.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projenin toplam 2 bin metrekaresi botanik ve organik bahçe alanlarına ayrıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Bodrum’un en güzel bölgelerinden birinde yükseliyor. Konut projesi, denize sadece 500 metre uzaklıkta yer alıyor. Konut projesindeki villalar, Yalıkavak ve Palmarina manzarasına sahip durumda bulunuyor.

Infinity of Yalıkavak konut projesi, Çökertme Cad. Yalıkavak-Bodrum/Muğla adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0252 358 71 58 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.