Rengi Antalya konut fiyatları

Rengi Antalya

Karaarslan İnşaat firmasının imzası ile Rengi Antalya projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Antalya iline bağlı bulunan Döşemealtı ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje konumu ve yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Adından şimdiden söz ettiren projenin çalışmalarının birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Rengi Antalya projesi bünyesinde 426 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje 28 bin metrekarelik arsa alanında yaşama kazandırılıyor. Projedeki konutlar sekiz bloktan meydana gelecek şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Çıplaklı Mahallesi’nde yer alıyor. Rengi Antalya projesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi 1836 sokakta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında hayata geçirilecek olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Rengi Antalya projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 83 metrekare ile 144 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projedeki 1+1 konutların fiyatları 265 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu olan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 350 bin TL olarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 450 bin TL olarak hayata geçiriliyor.

Projede yüzde 50 peşinatın ardından kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Konutların 2019 yılının Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0242 421 40 42