Bordo Loca donatıları nelerdir?

bordo loca

Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde Bordo Loca projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Bordo 145 Yapı A.Ş. imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen proje modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Proje bünyesinde konut tipi olarak dairelerin yanı sıra villalara da yer veriyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bordo Loca projesi bünyesinde 150 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje üç bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar A blok, B blok ve C blok olarak adlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Altay Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bordo Loca projesinde bulunan konutlar Orhan Bey Caddesi No:1/97’de hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede konutların yanı sıra altı adet de villa bulunuyor. Bahsi geçen projedeki konutların tümü 4+1 olarak tasarlanmış durumda. Bordo Loca projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise 186 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede bulunan konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Bordo Loca projesinde bulunan 4+1 daire tipindeki konutlar 599 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların donatıları nelerdir?

Söz konusu olan proje olanakları bakımından da dikkat çekiyor. Bordo Loca projesi site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fin hamamı, güneşlenme terası ve sosyal tesis gibi sosyal aktivite alanları barındıracak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projede bunların yanı sıra kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark gibi donatılar da bulunuyor.

Konutların 2020 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0312 281 14 44 – 0549 281 14 44