Alteras projesi konut tipleri

alteras

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Sancaktepe ilçesinde, M. Alemdar Yapı şirketi tarafından inşa edilen Alteras konut projesi, toplam 7 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 blokta toplam 78 adet daireden oluşan konut projesinde; 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçenekleri var. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 78 metrekare ila 178 metrekare arasında bulunuyor. Blokların 8 katlı olarak tasarlandığı inşaat projesindeki daireler, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Alteras konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 678 bin TL’den başlayan fiyatlardan alıcıya sunuldu.

Yüzde 10’u satılmış durumdaki konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun.

Alteras konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Konut projesinin yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmış durumda.

Asansörlü olan konut projesinde teras ve balkon mevcut. Deposu da olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu tam olarak neresi?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, ulaşım olanaklarına da yakın bulunuyor. Proje; Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Ataşehir’e komşu olan bir konumda hayata geçiriliyor.

Konut projesi; Kadıköy’e 30 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23 dakika, FSM Köprüsü’ne 22 dakika, Çekmeköy metro durağına 7 dakika, Şile Otoyolu’na 7 dakika, TEM Otoyolu’na ise 11 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Alteras konut projesi, Sevenler Caddesi Telli Sok. No: 1/2 Sancaktepe/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0549 621 20 40 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.