Beytepe Suites banka kredisine uygun

beytepe suites

Ankara şehrine bağlı Çankaya ilçesinde Beytepe Suites projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özkaya Tuğla İnşaat imzası ile inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcı ve yatırımcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede bir adım daha öne çıkan proje, beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı yaşayan konut tüketicilerinin ilgisini çekiyor.

Beytepe Suites projesi toplamda 5 bin 692 metrekarelik arsa alanında inşa edildi. Bahsi geçen projede yer alan konutların tümü daire olarak planlandı. Projede bulunan konutlar dört adet konut bloğunda yükselecek şekilde tasarlanmış durumda. Proje kapsamında yaşama kazandırılan konut blokları dörder katlı olacak şekilde inşa edildi. Proje toplamda 16 konut kapasiteli olacak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede bulunan konutlar lokasyon özellikleri ile de dikkat çekiyor. Beytepe Suites projesi Beytepe Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı 5595 Cadde No:10’da konumlandırıldı. Proje, Beytepe Köyü’nün yanında bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Beytepe Suites projesinde bulunan konutlar 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen projede yer alan dairelerin büyüklükleri de konut tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde planlandı. Projede yer alan konutlar lounge suites ve garden suites olmak üzere iki farklı konut tipinden oluşuyor. 4+1 ve 5+1 konutlar lounge suites, yani katta tek daire özelliği ile inşa edilmiş durumda. 6+1 konutlar ise garden suites özelliği ile dubleks olarak yaşama kazandırılıyor ve bu sayede alıcılarına site içerisinde müstakil bir evde yaşama konforu sağlıyor. Projede bulunan 4+1 ve 5+1 tipteki konutlar 258 metrekare büyüklüğe sahip, 6+1 konutlar ise 345 metrekare olarak tasarlandı.

Konutlar banka kredisine uygun biçimde inşa edildi.

Bahsi geçen proje hemen teslim durumunda.

Telefon: 532 586 95 20