Sunset İncek fiyat bilgisi

Sunset Incek

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, Ülkealan Yapı şirketi tarafından inşa edilen Sunset İncek konut projesi, toplam 139 adet daireden meydana geliyor. Proje, toplamda 51 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Konut projesinde iki kule ve bir adet de yatay blok mevcut durumda.

Konut projesinde; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipte daireler bulunuyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 119,87 metrekareden, 3+1+1 daireler 182,44 metrekareden, 5+1+1 daireler 252,15 metrekareden, 6+1+1 daireler ise 351,12 metrekareden başlayan büyüklüklerde. Konut prijesinde 12 adet de cadde mağazası yer alıyor.

Yüzde 28’i satılmış durumdaki konut projesinin Temmuz 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sunset İncek konut projesi ödeme seçenekleri

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesindeki dairelerin fiyatları, 498 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği mevcut durumda. Konut projesinde 48 aya varan vade farksız ödeme koşullarından yararlanılabiliyor. Konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilme imkanı da mevcut.

Sunset İncek konut projesi sosyal donatı olanakları

Asansörlü olan konut projesinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Konut projesinde toplam 6 bin metrekarelik peyzaj alanı da bulunuyor.

Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, sosyal donatılarıyla olduğu kadar merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Toplamda 2 adet bloktan meydana gelen konut projesi, Ankara’nın gelişmekte olan bölgelerinden İncek’te inşa ediliyor. Sunset İncek konut projesi, İncek Mahallesi, 06830 Gölbaşı/Ankara adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0312 461 0 333 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.