DAP İzmir projesi teslim tarihi

Dap Izmir 1

İzmir’in merkez ilçelerinden Bornova ilçesinde, DAP Yapı inşaat şirketi tarafından hayata geçirilen DAP İzmir konut projesi, 31 ve 32 katlı bloktaki toplam 707 adet konuttan meydana geliyor.

Konut projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri, 37 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği tahmin edilebiliyor.

DAP İzmir projesi ödeme planı

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 370 bin liradan başlıyor. Konut projesinde 72 ay vade ve 2 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. İnşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapılabilen projede, 141 adet satılık daire bulunuyor.

Deniz manzarasına sahip durumdaki konut projesinde; sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Asansörü bulunan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılacak. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Geniş teraslı DAP İzmir konut projesinde, ayrıca balkon da mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

DAP İzmir konut projesi; metro, çevre yolu ve tramvay hattına oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına yakın olması ve merkezi bir konumda yer alması nedeniyle alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Konut projesi aynı zamanda; çok sayıda yeme içme mekânına, eğitim ve sağlık kurumuna, alışveriş merkezlerine de kolayca ulaşabilen bir noktada bulunuyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut projesinin yükseldiği bölgenin yakın bir gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi hâline geleceğini belirterek alıcıların avantajlı ödeme koşullarını kaçırmamasını söyledi.

Konut projesi, Barbaros Mah. Refik Tulga Cad. 3501/2 Sok. No: 4 Bornova / İzmir adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 9 327 numaralı telefonu arayarak ulaşmak mümkün durumda bulunuyor.