Güleç Egemen Evler ödeme planı

gulec egemen evler

Bursa ilinin Balat ilçesinde Güleç Egemen Evler projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Egemen Mimarlık imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje, modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Proje toplamda 8 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Proje, bünyesinde 84 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar üç farklı daire tipinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Güleç Egemen Evler projesinde yer alan 4+1 konutlar dubleks olarak inşa ediliyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 156 metrekare ile 434 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları neler?

Projede yer alan konutların üç farklı plandan meydana geldiğini belirtmiştik. Fiyatlar ise konut tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde belirleniyor. Öncelikle metrekare fiyatlarına bakacak olursak, projede yer alan en düşük metrekare fiyatı 3 bin 445 metrekare ile 4 bin 424 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede bulunan konutların fiyatları ise 635 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan en yüksek fiyatlı konut ise 1 milyon 495 bin TL olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Güleç Egemen Evler projesinden konut sahibi olmak isteyen alıcılar için peşin konut alımlarda alıcı ve yatırımcılara indirim fırsatı sağlanıyor. Projeden aynı zamanda yüzde 50 peşinat vererek de konut sahibi olabilirsiniz. Bu ödeme şeklinde, kalan konut ücreti için 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Site sakinleri için açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası, basketbol sahası, süs havuzu gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Projede yer alan konutların 2020 yılının Mart ayında tamamlanması ve ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Bilgi almak isterseniz 0224 244 88 00- 0532 654 62 64 numaralarını arayabilirsiniz.