Triad Yunuseli fiyat listesi

triad yunuseli

Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde Triad Yunuseli projesi hayata geçiriliyor. Teslimlerine birkaç ay kalan proje Atış Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Bahsi geçen proje toplamda 4 bin 585 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje üç adet konut bloğundan meydana geliyor. Proje, bünyesinde 72 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Konutlar 2+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 121 metrekare ile 284 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 2+1 tipteki konutların fiyatları 300 bin TL olarak belirlendi. Triad Yunuseli projesinde bulunan konutlar ise 310 bin TL ile 390 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 4+1 tiptekilerin fiyatları ise 485 bin TL olarak belirlendi.

Projede bulunan konutların inşaatının tamamlanmasının ardından kira ücretlerinin de bin 200 TL’den başlaması bekleniyor. Yatırımcılar için de kira kazançları bu fiyattan başlamış oluyor. Projede yer alan 3+1 konutların kira ücretleri ise bin 450 TL’den başlayacak.

Projeden konut sahibi olmak isteyen alıcı ve yatırımcılar için, projede yer alan dairelerin tümü banka kredisine uygun olarak inşa ediliyor.

Özellikle aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilmekte olan Triad Yunuseli projesi, çeşitli eğitim kurumlarına yakın bir lokasyonda yaşama kazandırılıyor. Şahin Yılmaz İlkokulu’na olan yakınlığının yanı sıra, proje Yunuseli Havalimanı’na da oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor. Bu sayede projede yaşayan konut sahipleri yurt dışına kolaylıkla çıkabilecekler. Ayrıca ülke içindeki, şehir dışına çıkışlar da aynı oranla kolaylaşıyor.

Triad Yunuseli projesinde site sakinleri için çocuk oyun alanları ve fitness merkezi gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Site içerisinde güvenlik hizmeti de barındıran proje huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Projenin alıcılarına 2019 Mayıs’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 90 16