Carian Bay Projesi

Proje ,Türkiye’nin uluslararası alanda lider inşaat ve taahüt firması ile köklü iki yatırım kuruluşunun ortak girişimi ile yapılmaktadır.

‘Enfes bir konum. Mükemmel Süitler, Apartman Daireleri ve Villalar. Birinci sınıf işçilik ve ayrıntıya verilen önem. Bunların hepsi binlerce yıllık tarih üzerinde kurulu muhteşem bir mekanda… Modern Bodrum’un hemen yakınında ve Avrupa’nın başlıca başkentlerine kısa bir uçuş mesafesinde. Carian Bay en yüksek beklentilerinizin bile üzerinde.’

Londra Merkezli EIIB ve Bahreyn merkezli Unicorn Bankası fon yönetimleri, çeşitli yatırımlarının yanısıra, Türkiye’de özel gayrimenkul yatırım fonlarının işletmesini de gerçekleştirmektedir.

Ankara merkezli, Türkiye ve uluslararası platformda 20 ülkede prestijli ve yüksek kalitede projeler tamamlamış olan Zafer Taahüt İnşaat ve Ticaret A.Ş., EIIB PLC ve UNICORN Carian Bay projesini gerçekleştirmek için güç birliği yapmıştır.

Projenin Özellikleri:

Projenin ilk fazında değişik tiplerde 18 adet villa inşaatı yapılacaktır. İlk faz yaklaşık olarak 4,000 m2 kapalı alana sahip olacaktır. Villa kompleksinin yanında beş yıldızlı Carian Bay Oteli ve SPA inşa edilecektir. Beach Club’da restoranlar ve sosyal alanlar ile bir adet özel ahşap iskele ve su sporları tesisleri yer alacaktır.

Carian Hotel
Eşsiz güzellikteki koy, Avrupa’daki ilk otelini Türkiye’de açacak uluslararası seçkin markalardan birine ev sahipliği yapacak…
Dünya lideri Resort markası farkıyla rezidans sahipleri için sunulan benzersiz konaklama ve hizmet kalitesi…

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlar, güneşlenme ve tekne iskelesi, koşu ve yürüyüş patikaları, seyir terasları, kapalı ve açık havuzları, fitness merkezi, Beach Club’ı, SPA ve yoga platformları yıl boyunca hizmetinizde…

Carian Rezidansları
Tercihiniz bahçe veya çatı katı dairesi, ikiz veya müstakil villa olabilir. Seçiminiz hangisi olursa olsun, seçtiğiniz, kalitemiz, tasarım tutkumuz ve kusursuz işçiliğimiz olacak.
İster evinizin keyfini yıl boyunca yaşayın…İster rezidansınızı lüks bir süit olarak uluslararası otel zinciri işletme havuzuna katıp, kısa sürede yatırımınızı kazanca dönüştürün..