Kartal Kule’de 260 bin TL’ye

Kartal Kule projesiyle gayrimenkul sektörüne adım atan EA İnşaat, Kartal’da dönüşümün sembolü olmaya aday. Kartal kanatlarından esinlenilen 22 katlı 100 metrelik projede 206 daire ve ofis bulunuyor.

Dünyanın seri üretimle üretilen ilk çift motorlu jetini üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Grup’un bünyesindeki EA İnşaat, Avrupa’dan ödülle dönen Kartal Kule projesiyle gayrimenkul sektörüne girdi.

EA İnşaat Genel Koordinatörü Hakan Gümüş, İstanbul’da Kartal Kentsel Dönüşüm Alanı’nın yanı başında 205 ofis ve home ofisten oluşan, 22 katlı ve 100 metre yüksekliğindeki Kartal Kule projesiyle gayrimenkul sektörüne adım attıklarını kaydetti. Gümüş, Dünyanın prestijli gayrimenkul ödüllerinden International Property Award’da Avrupa Gayrimenkul Ödülü alan ve Mimar Ömer Çamoğlu’nun imzasını taşıyan Kartal Kule projesinin 55 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen 205 home ofisten oluşuğu bilgisini verdi.

Metrekare fiyatı 4 bin 500 TL
Kartal Kule’de metrekare satış fiyatının 4 bin 500 TL’den başladığını açıklayan Gümüş, ofis fiyatlarının ise 260 bin TL’den başladığını söyledi. Kartal kule’nin yılsonuna doğru açılacak olan Kartal Soğanlık metro durağının hemen çıkışında bulujnduğunu hatırlatan Gümüş, “Sadece metro açılmasının bile bir bölgelenin gelişimine nasıl büyük bir etki yaptığı düşünülürse, yakın çevremizdeki tüm bu büyük gelişmelerin yapacağı etkiyi hayal etmekte bile zorlanabiliriz” diye konuştu.

Sabah