Exen İstanbul’da yüzde 10 indirim fırsatı

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Çamlıca’da hayata geçirilen Exen İstanbul projesinde satışlar devam ederken projede yüzde 10 indirim fırsatı da devam ediyor.

Genelde yatay blokların  yer aldığı ve toplamda 1.038 adet daireden meydana gelen Exen İstanbul projesinde yatay binalar 11-15 katlı, 160 metre yüksekliğindeki kule rezidansı ise 44 katlı olarak projelendirildi.  36 metrekare stüdyo dairelerden 355 metrekare 4+1 dairelere kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede Marmara Denizi ve Adalar manzarasına, katlar yükseldikçe İstanbul silueti de eklenecek.

36 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerden 355 metrekare büyüklüğündeki 4+1 dairelere kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede, düşük peşinatlı, banka kredisi ve peşinata yüzde 10 indirim avantajı sunan ödeme planı detayları ise şöyle:

Yüzde 5’i peşin ödedikten sonra, 6’şar ay arayla 2 kez yüzde 5 ara ödeme, yüzde 20’si teslimde ödenerek kalan yüzde 65’lik tutar için ise cazip oranlarla banka kredisi kullanım olanağı sunuluyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde de peşinat ve banka kredisi tutarı üzerinden yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Üstelik kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.