Sembol İstanbul’da 1.224 TL taksitle

Sembol IstanbulKarden İnşaat Aş. tarafından İstanbul Beylikdüzü Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesinde taksitler 1.224’den başlıyor.

Proje birbirinden farklı tiplerde 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunmaktadır. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veren konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getiriyor. 1+0 delux studio daireler 1.224 TL taksitle, 1+1 delux daireler 1.567 TL taksitle satışa sunuluyor.

Sembol İstanbul projesinde Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness Center, Tenis Kortu, Basket Sahası, Plates Salonu, Sauna, Türk Hamamı, Fin Hamamı, Spa – Masaj Salonu, Cafe, Hobi Odası, Oyun Odaları ve Çocuk Parkı bulunuyor.

TEM ve E-5 yollarının kesiştiği noktada, tüm önemli merkezlere kolayca ulaşabileceğiniz bir konumda yükselen Sembol İstanbul, TEM Bahçeşehir gişelerine 2km, E-5’e 500m, metrobüse 1,5km, havaalanına 12km, Avcılar deniz otobüsüne 4km ve Türkiye’nin en büyük ve en yoğun fuar merkezine sadece 3km’lik mesafededir.

www.sembolistanbul.com

Emlakbulten.Com