Spradon Vadi’de anahtar teslimleri 4 ay erken başladı

Kuzu Grup tarafından İstanbul, Bahçeşehir’de hayata geçirilen Spradon Vadi projesinde teslimlerde 4 ay erken çalışmaları daire sahiplerin yüzünü güldürdü. Spradon Vadi projesinde kalan sınırlı sayıdaki daireler için ise kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kuzu Grup’un Bahçeşehir’de Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa ettiği, satış şampiyonluğu ve sıra dışı ödeme planlarıyla öne çıkan Spradon Vadi projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

2014 Ocak ayında teslim edilmesi planlan Spradon Vadi projesinde 2013 yılı Ekim ayı içerisinde teslimler yapılmaya başlandı. Spradon Vadi projesinde kalan son daireler kişiye özel ödeme fırsatları ile devam ediyor. Projede, yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olmak mümkün.

Yüzde 1 KDV avantajı
Spradon Vadi projesinde daire sahibi olmak isteyenlerin Ocak 2013’te yayımlanan yüzde 8 ve 18’lik yeni KDV oranlarından etkilenmeden daire sahibi olabilecekler. Spradon Vadi projesinde KDV’nin yüzde 1 olarak uygulanması daire satın almak isteyenlerin ödemli bir fırsat sunulmuş oluyor.

4 ay erken teslim
Kuzu Grup’un, Emlak Konut GYO ile birlikte İstanbul, Bahçeşehir 2. Bölge’de 160 bin metrekarelik inşaat alanı ve 42 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirdiği Spradon Vadi projesi yeşil doğası ve geniş sosyal imkânları ile dikkat çekiyor.

Projede; bin 37’si konut, 1 adet ticari ünite bulunuyor. 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blokların yer aldığı projede, Ocak 2014 olarak açıklanan teslim tarihi 4 ay erkene çekilerek, Ekim 2013’e alındı. Teslimlerin başladığı, toplam yatırım değeri 250 milyon TL olan Spradon Vadi’de 544 adet (1+1), 483 adet (2+1), 6 adet (2+1 Dubleks), 4 adet (3+1) dubleks daire ve 1 market yer alıyor.