Özyurtlar Ncadde’de 157 bin TL’ye

Ncaddeİstanbul Esenyurt’ta 7 dönüm arazi üzerinde inşa edilen NCadde projesi tek blokta 16 kattan oluşuyor. İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan semti Esenyurt’ta gerçek bir residence hayatı Özyurtlar İnşaat güvencesiyle başlıyor. 112 Adet 1+1 daire ve 11 adet işyerinin bulunduğu Ncadde, kameralı güvenlik sistemi, türk hamamı, fitness salonu ile rahatlığınızı sağlarken, bir tarafta deniz bir tarafta göl manzarasıyla sizi büyüleyecek.

Ncadde, residence keyfini şehrin merkezinde yaşamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Sosyal imkanları, gelişen yapısı ve her geçen gün artan değeriyle bu kaçırılmayacak projede siz de yerinizi alın. Projede l + 1 ofislerin fiyatları 157 bin liradan başlıyor.

Ncadde 1 Blok, 3 bodrum + zemin + 16 kattan oluşan residence ve ofisler 112 adet 1+1 residence daire ve 11 adet işyerinden oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat Ncadde Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 2 dakika, Marmara Park AVM’ye 6 dakika, Atatürk Havalimanı’na 18 dakika mesafede konumlanıyor.

Proje Marmara Park AVM’ye 6 dakika,Atatürk Havalimanı’na 18 dakika ve Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 2 dakika uzaklıkta yer alıyor.

www.ncadde.com

Emlakbulten.Com