Villa Kore Çeşme sezona hazır

İzmir’in tatil beldesi Çeşme Ilıca’da denize sıfır olarak hayata geçirilen Villa Kore Çeşme butik oteli sezona hazır.

Güney Kore’ye Ege tütününü ihraç eden Hasan Ertenü ve Ferda Kahraman’ın 1975 yılında Çeşme Ilıca Yıldızburnu’nda ortak aldıkları arsada inşaa ettikleri yalı, Villa Kore olarak uzun yıllar aile fertlerini ve onların dostlarını ağırladı.

Şimdi ise ailenin ikinci ve üçüncü nesil temsilcileri tarafından butik otele dönüştürülerek Villa Kore Çeşme adıyla misafirlerini kabul etmeye başladı.

Tam kırk yıl boyunca iki ailenin en güzel hikayelerine tanıklık eden Villa Kore, 2016 yazında yepyeni hikayelerin kahramanları için kapılarını misafirlerine aralıyor.

Çeşme’nin en güzel mevkii Ilıca Yıldızburnu’nda denize sıfır konumu, kendine ait özel plajı ile Villa Kore Çeşme iki bölümden oluşuyor, Villa Kore 1975, 10 odasıyla hizmet veriyor. Haziran ayından itibaren de tamamen modern mimariden esinlenerek tasarlanan Villa Kore 2015, 18 odasıyla misafirlerini ağırlayacak.

ÇEŞME’NİN İÇİNDE GİZLİ BİR CENNET

Tümü geçmişe sadık kalınarak kısmen yenilenip düzenlenen ve farklı konseptlerde dekore edilen Villa Kore 1975 odalarının tamamı dünyaca ünlü Çeşme kum plajına bakıyor. Kendi özel plajının yanı sıra arka bölümünde ise özel havuzu bulunuyor.

Özel şöminesi ve terası ile yalının çatı katında 2 ayrı odadan oluşan 80 metrekarelik Villa Kore 1975 Penthouse Suit ise özellikle aileler, balayı çiftleri ve kalabalık arkadaş grupları için ideal.

Villa Kore Çeşme misafirlerine Germiyan Köyü’nde bulunan çiftliklerinde organik tarım ile yetiştirilen taze meyve ve sebzelerle bambaşka bir yeme içme deneyimi de sunuyor.

Çeşme Limanı’na 10 dk., Alaçatı’ya 15 dakika uzaklıkta bulunan Villa Kore Çeşme, Çeşme’nin tüm hareketliliğine yakın olmakla birlikte, yeşilliği, sakinliği ve misafirperverliğiyle gizli bir cennet.