Huzzak Tower Elegance fiyat

Huzzak Yapı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Huzzak Tower Elegance projesinde satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin liradan başlıyor.

5 bin 387 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Huzzak Tower Elegance projesi 21 katlı tek blokta toplam 50 adet daire ve 9 adet ticari üniteden meydana geliyor.

4+1, 5+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğinin bulunduğu Huzzak Tower Elegance projesinde satılık dairelerin en küçüğü 263 metrekare olurken  en büyüklük daire alanları ise 304 metrekare olarak tasarlandı.

Huzzak Tower Elegance ne zaman teslim edilecek?

Huzzak Tower Elegance Başakşehir projesinin  Ekim 2017 tarihinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Huzzak Tower Metro fiyatları ne kadar?

Huzzak Tower Elegance Başakşehir projesinde  satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin liradan başlıyor 1 milyon 550 bin liraya kadar yükseliyor.

Huzzak Tower Metro projesine sosyal alanlar neler?

Huzzak Tower Elegance projesinde sinema, açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, masa tenisi, mescit, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Huzzak Tower Metro ödeme seçenekleri neler?

Huzzak Tower Elegance projesinde 30 ay vade sıfır faiz ve 10 bin lira peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projedeki dairenin fiyatının yüzde 30’u da teslim de ödeme imkanı bulunuyor.

Tel: 0212 448 0 677

Emlakbulten.Com