Ormanada Tanıtım Ofisi yeni yerinde

Ormanada Tanıtım Ofisi’nin yeri Açı Okulları’na teslim edildi ve ofis, brüt 380 m 2’lik villa tipindeki evlerden birine taşındı. Ormanada, tanıtım ofisinin yer aldığı binayı yeni sakinlerine teslim etti. Açı Okulları tarafından Zekeriyaköy kampüsü olarak  düzenlenecek bina, Eylül 2013 öğretim yılı için hazırlanıyor.

 Yeni Tanıtım Ofisi

Örnek evin hemen yanında yer alan H380 tipi villaya taşınan Ormanada’nın yeni tanıtım ofisi, ziyaretçilerini ev sıcaklığında ağırlamaya devam ediyor. Brüt 380 m2 alana sahip olan yeni tanıtım ofisinin net kullanım alanı ise 310 m2. İki normal kat ile bir bodrum kattan oluşan H380 tipi villaların girişi antre, salon, mutfak, çalışma odası ve misafir tuvaleti olarak planlanmış.

Birinci katında, giyinme odası ve banyosu ile bir bütün oluşturan ebeveyn odası ile, 4 adet kendine ait banyonun yer aldığı yatak odaları bulunuyor.

Islak mekanlarda VitrA ve Artema’nın doğal kaynakların tüketimini en aza indiren Bluelife ürünleri ile Villeroy & Boch karo ürünleri tercih edildi. Mutfakta ise İntema’nın Inova serisi kullanıldı. Villanın bodrum katında hizmetli odası, çamaşır odası, teknik oda, kapalı garaj ve depo alanları yer alıyor. Bahçesinde ise özel havuzu ve teras alanı  bulunuyor.