Referans Bahçeşehir satışa çıktı

Kiler GYO tarafından İstanbul’un yükselen değeri Bahçeşehir’de hayata geçirilen Referans Bahçeşehir Evleri projesi satışa çıktı.

2016’da 3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanı bağlantısı Referans Bahçeşehir projesinin olduğu bölgeye ulaşıyor. 2018’de Marmaray ve 2019’da Metro, Referans Bahçeşehir’in ayağına geliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1, 4.5+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Referans Bahçeşehir projesinde 465 daire 34 dükkan bulunuyor.

Çağdaş ve teknolojik bir güvenlik anlayışıyla da sizi ve sevdiklerinizi korumasına alacak şekilde planlandı. Burada keyif ve konforu yaşarken içiniz rahat, gönlünüz ferah olacak.

Keyif veren kafeleri, lezzet dolu restoranları ve şıklık sunan mağazalarıyla içi de dışı da görülesi… Sıcak ve samimi mekan tasarımlarıyla da capcanlı bir sosyal hayat sunmaya hazır.

Referans Bahçeşehir projesinde açılır kapanır yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, hamam, sauna burada hepsi var. Sağlığınız ve keyifli vakit geçirmeniz için gerekli her şey emrinizde. Tek yapmanız gereken hayatın ritmiyle Referans Bahçeşehir’in ritmini birbirine uydurmak.

“Referans Bahçeşehir satışa çıktı” için 2 yorum

  1. Lütfen 2+1 fiyatlarınızı ve ödeme planlarınızı gönderirmisiniz

    1. Hem 2+1 daire fiyatları hemde daha detaylı bilgi almak için 444 5 111 nolu numarayı arayabilirsiniz..

Yorumlar kapatıldı.