Meydan Halkalı Projesi nerede inşaa ediliyor?

İstanbul Halkalı’da Gül İnşaat – Gültaş İnşaat – Gülyapı A.Ş.imzası ile yapılan kentsel dönüşüm projesidir.Meydan Halkalı, çevreye tepeden bakan konumuyla, manzarası kesilmeyecek deniz ve gölü gören panoramik bir açıya sahip.

  Meydan Halkalı da ulaşım zorluğu çekermiyim?

Halkalı meydanında konumlanan projenin hemen yanında yapılacak olan Metro ve Havaray (Sefaköy-Halkalı-Başakşehir) hattı sayesinde; kapınızın önünden tüm İstanbul’a ulaşmak mümkün.Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede bulunan Halkalı Meydan’daki home ofisler bölgedeki ofis ihtiyacına cevap verecek.Projenin hemen altında bulunan iki katlı çarşı ise site sakinlerinin ve çevre halkının hayatını kolaylaştıracak.

ÖDEME SEÇENEKLERİ İSE ŞU ŞEKİLDEDİR;

Meydan Halkalı’da peşin ödemelerde iskonto yapılıyor. Ayrıca yüzde 50 peşinatla şirket bünyesinde 12 ay sıfır faizle vade uygulanıyor.

PROJEDE FİYATLAR AÇIKLANMAMIŞTIR

PROJE HAKKINDA GENEL BİLGİ:

Gül İnşaat, Gültaş ve Gülyapı A.Ş. ortaklığını  taşıyan Meydan Halkalı projesi 4 blokta 287 konuttan meydana geliyor. Projedeki iki blok home ofislere, diğer iki blok ise konutlara ayrıldı. Blokların altındaki iki katlı çarşı bölümünde ise 56 mağaza yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Meydan Halkalı projesinde home ofisler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

SİTE ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDEDİR;

AVM,Deniz manzarası,Fitness Merkezi,Göl manzarası,Güvenlik,Kafe,Kameralı güvenlik,Kapalı otopark,Restorant,Sauna Yürüyüş parkuru özelliği ile spor ve aktivite alanı mevcuttur.

TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

Gül İnşaat – Gültaş İnşaat – Gülyapı A.Ş. ortaklığı ile yapımı devam eden Meydan Halkalı projesinin ARALIK 2017 de teslim edilmesi bekleniyor.

İLETİŞİM:Gül İnşaat – Gültaş İnşaat – Gülyapı A.Ş.

TELEFON:0212 696 04 05-06-07

murat ünlü/Emlakbulten.com