Nefes Residence’ta 81 bin 500 TL’ye

İstanbul’un Avrupa yakasında Esenyurt –Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Nefes Residence konut projesi Pusula İnşaat tarafından inşa ediliyor

NEFES RESİDENCE’ DA TAPUNU HEMEN AL NİSANDA TAŞIN
6.950 metrekarelik alan üzerinde, 2 blok halinde inşa edilen Nefes Residence projesi 254 konut, 15 ticari üniteden meydana geliyor. 10 kat olarak hayata geçirilen projede 2 kat ticari alanlar için, 8 kat ise konutlara ayrıldı. Rüya Nefes Residence ‘da tapular hazırlandı ve daire sahiplerine gruplar halinde tapuların dağıtımına başlandı. Gruplar tapularını almaya devam ediyor. Tapu dağıtımları Şubat 2014 ‘e kadar tamamlanmış olacak.
Pusula İnşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. Projede kaba inşaatı bitirildi. Dış cephe ve ince çalışmalarının %70 ‘i tamamlandı. Proje teslimleri Şubat 2014 tarihinde yapılacak. Nefes Residence ‘ da satışlar ve inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Pusula inşaat deneyimli, hızlı ve güvenilir teknik kadrosu ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kaba inşaatı bitirilen ve ince çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanan proje teslimatları Şubat 2014′ de gerçekleştirilecek. Şantiye ilerlemesini her hafta internet sitesinden yayınlanan resimlerle takip etmek mümkün.

Sosyal Alanlarıyla Fark Oluşturuyor
Pusula Nefes Residence projesinde cafe, market, banka, pastane, eczane gibi konutların ihtiyaçlarına cevap veren çok sayıda ticari ünite bulunuyor. Nefes Residence’ın sosyal yaşam alanları arasında; yarı olimpik havuz, resepsiyon hizmeti, basket sahası, kapalı otopark, açık otopark, tenis, halı saha, şelale, çardaklar, barbekü, sosyal tesis (Türk hamamı, sauna, fitness, buhar odası),toplantı salonu, Isı ve ses yalıtım sistemi, deprem yönetmeliğine uygun yüksek teknolojik tasarım bulunuyor.

Fiyatlar Farklı Konut Seçenekleriyle 81.500 TL’den başlıyor.
Nefes Residence’da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı seçenek ve tiplerde daireler bulunuyor. Projede 38 m2 den başlayıp 155 m2 ‘ ye kadar değişebilen ölçülerde konut sahibi olmak mümkün.

1+0 konutlar 81.500.00 TL
1+1 konutlar 131.500.00 TL
2+1 konutlar 196.500.00 TL
3+1 konutlar 291.500.00 TL ‘ den başlayan fiyatlarla satışa devam ediyor.

Nefes Residence Nerede
Abdullah Gül Parkı’na ve metro durağına 300 metre, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olan projenin, E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Park’a ve Tüyap fuar merkezine 1 km mesafede olan Atatürk Bulvarı üzerindeki proje yatırımcı için kaçırılmayacak fırsat.