Nev Bahçe Konutları, Ocak’ta satışta

Ankara’da birçok farklı projeye imza atan YDA Grup, yeni projeleri arasında yer alan Nev Bahçe Konutları için başlangıcı sağladı.

Konutların 2014 yılı Ocak ayında satışa çıkması planlanırken, daha önce yapılan Nevbahar Konutları ve Nevbahar Botanik projeleri de kalite için bir kıstas oluşturuyor. 3 blok ile inşa edilen bir proje olan Nev Bahçe Konutları toplam 220 adet konut ile inşa edilecek.

Ocak ayı itibariyle konutlar için fiyat ve metrekare ölçülerinin belirlenmesi beklenirken, Nev Bahçe Konutları için teslimat 24 ay sonrasında sağlanacak. Projede örnek dairenin hazırlığı devam ederken, lansman sayesinde çok daha geniş bilgiler elde edilebilecek. Nev Bahçe Konutları’nda güvenlik kameraları sayesinde site ve bölge 7/24 kontrol edilecek.

Nev Bahçe Konutları’nda yer alan her daire için kendine özel otopark alanı, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alacak. Proje ile ilgili çok daha geniş kapsamlı bilgi alabilmek için 0312 386 18 18 numaralı telefon üzerinden iletişim kurulabilir.

Tel: 0312 386 18 18