Uptown İncek’te erken alan kazandı

Uptown İncek Konutları, satın alındığı günden bu yana yüzde 15’e kadar prim sağlarken, kazançlı çıkmak isteyen herkes için avantaj oluşturuyor.

Ankara’da göl ve orman manzaralı konut projesi olarak inşa edilen proje, yaklaşık 5 ay önce kotalı satış sistemi ile satışlar gerçekleştirirken, alıcılar kısa zamanda kar elde etmeyi başardı. Lema Grup tarafından İncek’te inşa edilen proje, katta hazır örnek daire avantajı sağlarken, 5 ay gibi sürede kazanç sağladı.

Proje ortaklarından Emre Katırcı; Başkentteki birçok projeye rağmen Uptown İncek sayesinde çok ayrıcalıklı bir sonuç elde edildiğini ve projede 18 farklı konut tipi bulunduğunu belirtti. Ankara’da başka projede bu kadar konut türü bulunmaması ile birlikte titiz bir çalışma, faydalı alan kullanımı ve konut satış sistemleri rahatlığı sayesinde alıcılar kazanç sağladı.

Teknoloji ve yaratıcılığı birleştiren proje, erken davranan alıcılar sayesinde karı arttırırken, inşaat halinde kazandırmaya başladı. Satışların başladığı günden 5 ay süre geçmesine rağmen piyasada bu kadar kazandıran konut bulunmadığı ve yüzde 15’e kadar varan oranlarda prim yapıldığı ifade edilirken, nezih bir ortamda yaşama imkanı ve kazandıran bir yatırım için projeye davet devam ediyor.