Sümerpark Evleri’nde günde 50 TL’ye ev fırsatı

Denizli ve Ege bölgesinin en büyük yaşam projesini oluşturan Sümerpark Evleri’nde ev satın almak isteyenler için yılbaşında cazip bir fırsat sunuluyor.

Global Yatırım Holding iştirakleri arasında yer alan Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Sümerpark Evleri’nde kampanya kapsamında 84 aya kadar vade imkanı, günde 50 TL’ye vade farkı ve ara ödeme koşulları bulunmadan ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor.

Sümerpark Evleri’nde güvenlik, konfor, doğal alanlar, AVM ve sosyal tesisler gibi yaşama değer katan birçok alan bulunuyor. Ayrıca proje içerisinde Final Okulları bölgenin ilk büyük eğitim yatırımını da sağlıyor. Final Okulu, 2014-2015 eğitim yılında faaliyete geçecek. Okul 11 bin 500 metrekare kapalı alan, 74 adet derslik, yüzme havuzu, yemekhane, spor salonu, konferans ve toplantı salonu ile kütüphane sağlıyor. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, Anadolu/Fen Lisesi bölümleri ile 1000 öğrenciye eğitim sağlanacak.

Sümerpark AVM ile arasında 100 metre mesafe bulunan proje, otogara ve tren istasyonuna yürüme mesafesinde yer alıyor. 3 blok satışları tamamlanmak üzere olmak ile birlikte 4. blok inşaatı kısa süre içerisinde başlayacak. Bilgi 0258 252 12 45 numarası üzerinden alınabilir.