Omurga Yapı rotayı Yalıkavak’a çevirdi

Kağıthane’de inşa edilen Ofispark Projesi ardından Omurga Yapı rotasını Yalıkavak’a çevirdi. Kağıthane’de yer alan Ofispark projesinde kiralama işlemleri halen devam ederken, farklı bir lokasyon olarak Yalıkavak bölgesinde yeni bir proje geliştirildiği Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay tarafından ifade edildi.

Bodrum Yalıkavak’ta yeni bir proje için çalışmalar yapıldığının ifade edilmesi ile birlikte sağlıklı bir büyüme gerçekleştirmek ve risklerin yönetimini sağlamak adına projeler ve lokasyonlar konusunda çeşitlilik yaratılmaya çalışılıyor. Kösebay; Bodrum Yalıkavak’ta yer alan arsa üzerinde hayata geçirilecek proje için doğru zamanın beklendiğini ve yeni lokasyonlar ile projeler için yoğun bir arayış içerisinde fırsatların değerlendirildiğinde ekledi.

Omurga Yapı Kartal’da da proje geliştirme çalışmaları sağlarken, ofis ve karma kullanıma uygun arsa arayışları gerçekleştiriyor. Kösebay, bu konuda lokasyonun önemini belirtirken, proje değerlendirmelerinde hem geliştiriciler hem de son kullanıcılar için lokasyonun ilk bakılan noktayı oluşturduğunu ifade etti.

Kösebay, şehir alanı içerisinde geliştirilen her projenin hedef kitlelerinin farklılık gösterdiğini ve kime hitap ettiğinin başarısını öne çıkardığını ifade ediyor. Ofis, konut, AVM gibi karma projelerde hitap edilen kesim ve yer aldığı lokasyon getiri ve risk algılarını da değiştirirken, yatırımcılar için de mantıklı seçenekler oluşturması gerekiyor.