Eston Şehir Mahallem fiyat

Eston’un İstanbul Başakşehir Bahçeşehir’de hayata geçirilen yeni projesi Eston Şehir Mahallem’de metrekare fiyatları 4 bin 300 TL’den başlıyor.

41 blokta toplam  315 tamamı alçak katlı olan ve bahçe katı ve dubleks dairelerden meydana gelen Eston Şehir Mahallem projesi 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Eston Şehir Mahallem projesinde daire büyüklükleri ise 80 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Eston Şehir Mahallem fiyatları ne kadar?

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Eston Şehir Mahallem projesinde satılık dairelerin metrekare fiyatları 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Eston Şehir Mahallem nerede?

2017 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Eston Şehir Mahallem projesi Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem sosyal alanları neler?

Eston Şehir Mahallem projesinde çocuk oyun parkları, bisiklet yolu, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, açık çocuk havuzu, sauna, buhar odaları, açık yüzme havuzu, sinema ve Playstation odası, genç aktivite odası, okuma odası, oyun ve performans atölyesi, spor odası, fitness salonu, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, dinlenme alanları, açık yüzme havuzu, 2 çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Tel: 444 86 16

Emlakbulten.Com